به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
(اول اردیبهشت ماه)
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (چهارشنبه) در آستانه فرارسیدن روز ملی ” گفتاردرمانی” (اول اردیبهشت ماه)، با انتشار پیام ضمن گرامی داشت این مناسبت، بر نقش ” گفتار و زبان ” در حفظ سلامت روانی و اجتماعی همه افراد جامعه و فعالیت تاثیرگذار متخصصان این حوزه در راستای تحقق این هدف، تاکید کرد.
به گزارش وبدای دانشگاه، متن کامل پیام دکتر سیدعلی حسینی به این شرح است:
« به نام خداوند جان و خرد »
سالروز بزرگداشت استاد سخن ” سعدی شیرازی ” و نامگذاری پر معنای این روز به نام ” گفتاردرمانی “، نشان از نقش ارزشمند ” گفتار و زبان ” در حفظ سلامت روانی و اجتماعی همه افراد جامعه و فعالیت تاثیرگذار متخصصان این حوزه در راستای تحقق این هدف دارد.
گرچه در اکثر مواقع، دو واژه ” گفتار” و ” زبان “، به جای یکدیگر و یا به معنای هم به کار می روند، اما بسیاری از صاحبنظران و متخصصان بر تفاوت در مفهوم این دو واژه، نظر دارند و معتقدند که ” گفتار” به عینیت درآمدن زبان و جلوه بیرونی آن است که شاید زیباترین و تاثیرگذارترین شکل آن را در کلام الهی خطاب به پیامبر گرامی اسلام و انتشار و ترویج آن به مسلمانان جهان ببینیم.
با توجه به اهمیت نقش ” گفتار و زبان ” که ترکیبی از علم، فرهنگ و هنر است، می توانیم به نقش ارزشمند رشته ” گفتاردرمانی ” به عنوان یکی از رشته های علوم توانبخشی، و متخصصان این حوزه که به ادامه زندگی عادی نوزادان نارس تا سالمندان آسیب دیده از سکته مغزی کمک می کنند، پی ببریم.
خوشبختانه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با کمک اساتید بنام این رشته، به تربیت نیروی متخصص حوزه گفتاردرمانی می پردازد و در مراکز درمانی تابعه این دانشگاه، متخصصان و کارشناسان این رشته، به درمان و توانبخشی اختلالات گفتار و زبان مراجعان در گروه های مختلف سنی اشتغال دارند.
ضمن گرامی داشت روز ملی گفتاردرمانی، فرارسیدن این مناسبت را که در آستانه عید سعید فطر و تقارن با این ایام خجسته دارد، به همه همکاران عضو هیات علمی، کارشناسان و دانشجویان عزیز حوزه گفتاردرمانی در دانشگاه و مراکز درمانی تابعه تبریک عرض می کنم و برایشان آرزوی سلامتی و بهروزی بیش از پیش دارم.
دکتر سیدعلی حسینی
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی